Me itse ry

Me Itse ry on vahva kansalaisjärjestö, kehitysvammaisten ihmisten oma yhdistys, joka vaalii kehitysvammaisten ihmisten oikeuksia. Yhdistys tukee vammaisten osallistumista yhteiskunnan toimintaan tasavertaisina kansalaisina.

Me Itse ry ottaa kantaa ja haluaa vaikuttaa. Kehitysvammaiset itse päättävät yhdistyksen tavoitteista ja toiminnasta. Toimintaa ohjaa tavoite- ja toimintaohjelma ”Ei mitään meistä ilman meitä”. Yhdistys on vaikuttanut kehitysvammaisten ihmisten elämään jo yli kymmenen vuotta ja jäseniä on yli tuhat.

Me Itse ry:n paikallisia toimintaryhmiä on yhteensä yli 30 ja ne toimivat ympäri Suomea, myös Seinäjoella. Seinäjoen alajaoksen taustatukihenkilönä toimii Minna Tuomela.

Me Itse ry:n henkilöjäseneksi voi liittyä kehitysvammainen henkilö. Jäsen maksu on 9 €/vuosi. Jäsenlehdeksi voi valita joko Selkolehti Leijan tai Tukiviestin.

Jäseneksi voi liittyä sähköpostitse: meitse(at)meitse.fi

Ilmoita viestissä nimi ja osoite sekä puhelinnumero ja mahdollinen sähköpostiosoite. Lisätietoja toiminnasta saat linkistä: http://www.kvtl.fi/fi/me-itse/etusivu