Harrastus ja vapaa-aika

Uinti

Eskoon terapiatalon uimahalli on varattu yhdistyksen käyttöön keskiviikkoisin klo 18.00 – 20.00. Yhdistyksen jäsenet voivat käyttää tiloja maksutta tuona aikana. Ensimmäinen uimaan menijä hakee ja kuittaa avaimen Metsätähti-osastolta ja myös palauttaa avaimen sinne.

Jalkapallo

Tiikerit on SJK-junioreiden erityisliikuntaryhmä, joka on tarkoitettu ensisijaisesti kouluikäisille lapsille ja nuorille, tytöille ja pojille, mutta aivan kaikki halukkaat ovat tervetulleita.

Harkat sisältävät verryttelyä, ketteryysharjoituksia, pallon kanssa muun muassa pujottelua, syöttelyä ja maalintekoharjoituksia sekä pelaamista. Tarkoituksena on, että harjoitukset ovat hauskoja ja innostavat Tiikereitä liikkumaan.

Tiikerien tavoitteet:

*kunnon kohottaminen
*taitojen harjoittaminen
*yhteispelin ja järjestelmällisyyden opettelu (oma vuoro, toisten huomiinottaminen jne)
*tunne siitä, että jokainen on tervetullut urheiluseuraan – oma joukkue
*hauskanpito

Lisätietoja SJK-Tiikereiden harjoituksista saa Roope Järviseltä Puh. 050 3263 665 E-mail roope.jarvinen1(at)gmail.com tai http://www.sjk-juniorit.fi/joukkueet/tiikerit/tiikerit.html

Muuta toimintaa

Yhdistyksen yhteistyökumppanit tarjoavat kehitysvammaisille henkilöille mahdollisuuksia osallistua harrastustoimintaan. Kansalaisopistosta löytyy monenlaisia kursseja, Seinäjoen taitoluistelijat ohjaavat erityislasten luisteluryhmää, Seinäjoen liikuntatoimi järjestää erilaisia liikuntaryhmiä ja Seinäjoen seurakunta järjestää kerhotoimintaa.